Sa du till mig?


Rubriken är oklar

Hej jag känner på mig att idag är ingen bra dag. Idag kommer helvetet braka ut. Haha näråå. Jag sitter iallafall i skolan sisådär en timme innan vi börjar. Jag är så duktig. Fattar inte riktigt hur jag tänkte för jag var verkligen skittrött när klockan ringde. Men lyckades pallra mig upp motvilligt. Och ja vääääärt. Stressade som fan, hade planerat att äta en god frukost idag men neeeeeeej så får man ju jätte bråttom fast man inte ens har det. Boog! Jaja jag ska släppa de. Nu vet alla iaf. Lika bra. Idag ska jag hemhem. Skönskönt! Men inte lika skönt att åka hit tidigt imorgon (för jag börjar tidigt im). Men jappjapp sånt man får ta.
Sitter och kollar lite på facebook. Alla uppdateringar handlar om vädret, hockey (sport) och SJ. Hm. Värt! Okej då vet vi liksom..
Men aja vi hörs. Herrå

Sånt som händer, nej fötter

Hejsan mina fanz. Tänkte avrunda kvällen med ett kort godnattinlägg typ. Jag är för tillfället jätte trött eller inte trött men slut i huvudet om ni fattar. Ha..
Eftermiddagen spenderades först på stan, gick in i några affärer men kände att jag verkligen inte palla trycket och har absolut inget sug för att shoppa nu.
Så det blev en snabbvisit på stan. Jag tog 7an till mataffären och gick loss där istället. Tjill liksom. Sen tog jag 10an till lägenheten. Och nu är mitt kylskåp nästan lika fullt och underbart som hemma. Fast ne, det går inte. Resterande delen av kvällen har bestått av ett varmt bad, tjitttjatt med juppe, läsa bok, kolla på idiotiska dokusåpor, vart rädd för polis-pådraget tre trappor upp osv osv. Ganska så helt okej. Men nu ska jag dra mig baklänges och råchilla. Massa chilla idag! Kanske dagens ord? Vi höres och kanske till och med synes. Ni e best mina fanz!!


Historien om historians historia

Komplicerad rubrik va?
Min dator har gått sönder litegrann hm. Inge bra men får hålla er uppdaterade via mobilen och skolan. Just nu har jag historia. Det är  ganska tjill just för tillfället men snart ska jag lämna biblioteket och återgå till böcker och bleka A4papper som är nerkladdade med slarviga kråkor. Palla!
Helgen va bra och bra och bra och bra och typ bra. Gårdagen va bra. Vi hade besök av Solvei så det blidde mycket prat om allt. Och då menar jag verkligen allt! Sen sov jag fast vakna snabbt igen och låg vaken. Mohaha. Hejdå

fantastico


soft bror


Fruset ögonblick

hej bloggen. vi hörs sen. hejdå bloggen.

det ekar i mitt kylskåp

ouss

hjemme

Nu är jag hemma woho! Här kommer lite bilder från veckan.

Hasta luego

, du säger inget men de är skönt så fortsätt så
, inte du heller så spela inte snäll
, du tror du gör de rätta men nej. det du gör är fel och de vet du innert inne
, du tror att du är min vän, men du bryr dig inte, du känner mig inte, du bara tror
, du spelar ett dåligt spel, jag genomskådar dig
, ditt humör svänger tvärare än vägen från mig till svedbo, släpp det
, lek inte
, du lever på ett leende du målat upp med paint. de är inte så det går till här
, va fan gör du? ta tag i de här innan de är försent idiot
, du tror att vi skrattar med dig, vi skrattar åt dig
, du går mig på nerverna
, du gör inget åt de du borde
, du klagar bara, snälla tror du vi bryr oss

Idag är det fredag och jag är taggad, jag är sminkad, jag är pigg, jag är sugen, jag är mätt och jag ska hem!!!

Vi vet hur det känns

Kära 24 november
Hejsan! Här kommer min dag i ett par snabba. Stängde av alarmet i sömnen. Försov mig och trampade på som en iller till skolan. Kom försent till veckans roligaste lektion. Åt efterrätt till mat (pannkakor). Löste massa svåra ekvationer och kände mig jätte smart. Hade engelska. Påbörjat att läsa en ny bok som ingår i temat "uppväxt". Gjorde klart allting jätte snabbt på spanskan för att kunna softa när alla andra jobbade. Fick höra av spanskaläraren att jag är.. hm.. trevlig? Cyklade hem i mörkret och hade jätte hög musik på. Var rädd hela vägen. Åkte förbi ett coolt gäng som blickade mig så det nästan stack i ryggen.

Dagens roligaste:
, att få ny pumpade däck, nu kan jag äntligen glida fram och ingen i hela universum kan stoppa mig.
, när du hade fel. Fan kändes som att garvmusklerna dansade zumba.
Dagens mest irriterande:
, att du besökte min dröm och förstörde min morgon. Jag svär det var, allt, ditt fel. Fy!
, när man går från 08.30-16.30 (fattar ni?, halv fem (det känns längre om man skriver så)).

Imorgon är det fredag!!!!

Jag är avundsjuk men jag beundrar dem inte. Jag har bara velat känna att jag får plats någonstans


Can't you see that it's just raining

Tur att man får hålla på med det man tycker är kul ibland iallafall. Kolla vad fin kompis jag har, åh. Herregud! Japp japp, med hennes ansikte spenderades förmiddagen. (jätte liten bild men blir så med mobilbloggning)


 

 


i en liten värld

Den 23 november 2011

Hejsan. Idag är ingen bra dag. Idag är en jobbig dag. Jag gillar inte sånna dagar, de är jobbiga och inge bra. Jag har inte känt någon vidare glädje på hela dagen och jag kan tänka mig att alla som mött mig tyckt att jag ser ut som en bitterfitta. Jaja, skit samma! Dom får tycka vad de vill för jag tänker inte gå runt och lossas som att livet leker och allt är bra som någon annan jävla papiljottfia. Näe, sånt är inget för mig. Jag har lyssnat på min favorit lista hela långa dagen. Har skavsår bakom öronen av hörlurarna men skit samma. Jag har gått en tre timmars lång promenad också. Det var skönt. Men kallt åt röven. Först gick jag till stan och flanerade runt där. Bara kolla, hm. Det är fascinerade att jag BARA kan kolla trots att det rycker i fingrarna. Sen gick jag vidare och upptäckte lite nya gator osv. inge spejsat liksom. Sen vart jag illa tvungen att gå heela vägen tillbaka igen. Men vafan, med min favoritlista i öronen gick det hyffsat snabbt.

 

Dagens roligaste:

, att stå och vänta vid övergångsstället med hörlurarna i tills bilarna stannar och det blir långa köer bara för att jävlas. Lika roligt varje gång. Särskilt när de tutar, jag menar hur bråttom kan man ha liksom?

 

Dagens mest irriterande:

, när par går framför mig på de smala gångbanorna (som är små pga. uppdelningen med cykelbanorna) och håller i handen o hånglar. Jag menar KOM IGEN, kan ni inte hyra ett hotellrum eller något? Ni kan väl åtminstone släppa förbi mig. Jag varken vill se eller är intresserade av deras råhångel.


hola me llamo felipe

Awi, jag älskar att kolla på gamla bilder. hitttar alltid massa roliga och fula fast vissa är snygga också..
här skolfotot i nian. heheh. och en bild på matilda o juppe. och en bild på bästa tjejerna i åttan. och en till bild på juppe och matilda. och två till bilder


Would you help me stand

Hej jag har kollat på andra avenyn hela eftermiddagen. soft? svar Ja! nu ska jag fortsätta göra det och sen sova. lång dag imorgon, jippie. har absolut inget mer att säga så lika bra att ha det osagt. hörsdå
btw. för alla som undrar så har kajsa kommit tillbaka, hon lever och har fått tjugo sms. soft att ha en sån populär kompis. avslutar med en bild på mig och mimmie, woho snyggisar. obs, bilden är gammal 

one friend


Ja hallå där! hittade lite fina bilder på min snögga vän. wiho

one goodnight


lika bra att säga godnatt för ikväll annars är man så här söt imorgon bitti. godnatt

seven mobileimages


åh va fin vänner jag har. åh. åh.

four images


Eight ways

, smöra
, visa nyckelbenen
, va dig själv
, se mig rakt in i ögonen
, -
, -
, -
, -

nine things

jag heter jasmine
jag bor på två olika ställen
jag är blond och har lagom stort rum
jag skulle vilja lära mig segla
jag har massa fina vänner
jag gillar glass
jag önskar över allt i hela världen att du va här med mig just nu
jag har en stark åsikt
jag spelar fotboll i klubben

ten things

, jag tycker du är underbar
, du är min bästa vän och jag skulle inte byta ut dig mot någonting i hela världen
, va vill du mig
, han är jätte go, vill bara ha mer
, kan du gå
, nej de är inte som de ser ut, jag tycker fan de är värre
, väx upp din lilla nittiosexaunge
, hestfest, hm.. tror du att du är rolig eller?
, jag vet att du vill ha honom tillbaka, du kan inte dölja det
, puss

party rockers


cupcake mummmmmms


gissa vilken kändis


Glömde säga att de kom ut en kille som grät och skrek "mamma jag sa att ingen fick sticka i mitt finger och du lovade att dom inte skulle.." awww stackarn


Världen är full av idioter och den sista är inte ens förr än...

Jag kan av erfarenhet säga att Uppsala närakut är ett ställe man inte vill hänga vid klockan tre på dagen. Kön på drop-in är längre än då iphone4 släpptes. Det är helt galet. Skulle nog tippa att hälften av alla som sitter här och väntar blir friska och de andra hälften blir ännu sjukare och smittade av alla andra. Jappjapp de är ett faktum. Här hänger man inte. Men ack vilken kulturkrock de är här inne. Herregud! Tror vi fått med människor från hela jorden och med alla olika dialekter och hudfärger. Häftigt!
Men det som absolut stör mig mest är föräldrarna, inte barnen. Det är föräldrarnas fel att barnen hostar rakt ut utan att ens hålla för armen. Det är föräldrarnas fel att vi andra blir smittade. Uppfostra barnen tack!
Och det som absolut gör att de inte går någon nöd på mig här i väntrummet är barnen, inte föräldrarna. Det är barnen som berättar alla spännande historier och alla roliga saker deras klasskompisar gjort i skolan. Men tyvärr är det föräldrarna som är mer upptagna i sina mobiler och tidningar istället för att lyssna på deras barns viktiga historier.
Samt med min relaxlista på i lagom volym gör att det inte går någon nöd på mig här på 6e våningen, med utsikt över Uppsala town .
Spännande han som sitter bredvid mig läser också om Zlatan. De känns ganska farligt att läsa den boken, jag menar man känner nästan att man känner Zlatan. Man vet liksom de mesta om honom. Intressant men oerhört farligt, fast ändå underbar läsning.

Så nu har jag nog fått ur mig de jag vill ha skrivet. Skönt! Nu ska jag fortsätta lyssna på ungen mitt i mot mig och hans berättelse om hur han tror mjölken kommer ur kossornas spenar (om ändå julia kunde varit är och förklarat för honom, för han har total fel...)


10 november 2010, lämna oss inte

Idag är det ett år sedan en ängel lämnade sätrabrunn, idag är det ett år sen min farmor sa adjö och flög upp till himlen. Idag är det ett år av sorg och saknad. Idag är det ett år utan dina skämt och din godtrohet! Kan inte beskriva hur de tomrum du lämnat i mitt hjärta känns. Men kan berätta att jag saknar dig farmor, dyster dag, molnigt och grått! Älskar dig farmor.


Snälla ge mig två sekunder innan jag ger upp

Jag ber om ursäkt det har varit grymt dåligt med uppdatering nu ett tag. Men ni förstår, de sensate dagarna har jag blivit sådär djup igen. Blörjat tänka på frågor som aldrig kommer bli besvarade. Och jag känner att det inte är något jag vill skriva ut här. Så därför känner jag att det är lika bra att låta bloggen komma i andrahand nu ett tag. Usch. Det är nu jag behöver en spark i röven så jag vaknar upp ur mina drömmar och hittar tillbaka till verkligenheten. Jag vet inte riktigt om tiden går snabbt eller om dagarna blir kortare. Avslutar det här med en text från en stor man.
Jag har kanske inte alla gånger
Talat om I ord hur viktig du e för mig
Aldrig diktat eller skrivit sånger
Där jag ärligt sagt hur mycket jag gillar dig
Jag har faktiskt aldrig haft en tanke
Att sätta känslorna på pränt
Den tiden e nu slut
Ge mig en minut
För detta är vad jag har känt

Inaveln försvann i den här byn när cyckeln uppfanns


Vad tror du vi säger om dig när du vänder ryggen till? Det pratas ganska flitigt


är ni redo? KÖR


OMG I DID IT


it's five o'clock in the morning

Gårdagen va rubbad, galen, chill, spårad, häftig, mystisk, rolig, spännande, händelserik, tröttsam, irriterande, fjollig, skev, fnissig, vulgär, soft, exitisk, het,. Ja gårdagen bestod av en massa svårfattade adjektiv. Med andra ord- jag var hos Julia och bastade först, sen kom några goda vänner och hälsade på. Sen hände det som hände och inget annat hände! Så enkelt äre.
Sen så har jag hunnit med att uppdatera mammas mobil idag och ipaden. lovely! Jag vet inte vart kvällen bär av. Vi hade en massa spännande nattplaner men det sket sig ganska rejält.. Kanske ska läsa lite bok ikväll, chilla med tpbl-listan. Ja vem vet. Vi hörs. Hoppas jag. Hejdå.