hejdå nu drar jag på rave


säg inget till dom andra


Massa tid med en saknad vän

Just nu ligger jag och Ida o kollar på film. Levande ljus sprider doften vanilj. Mums! Och självklart så kollar vi på en svensk film. Idag blev det "klassfrsten". Jag ska umgås med ida hela dagen imorgon, vi ska till Örebro. Spännande! Skönt slut på helgen och bra början på lovet. Jaja tänkte inte va nå långdragen så vi hörs! Puss


sammanfattning av lördagkväll

hejhej nu har jag äntligen kommit hem. är sjukt trött iochmed att jag inte sovit något inatt. här kommer lite bilder både från mobilen och kameran från den händelserika gårdagen
fina vänner grundar hos soffan (fast nä)
sen gick vi vidare på fin middag
riktig fin middag, hihi
sen gick vi tillbaka till soffan och sa hejdå till sirre och bjöd in oss själva på olika maskerader
soffan va häst-bitch och jag va.. typ... eftertagen
sen träffade jag fiiiiiiina emma
sen gick vi ner på stan och letade efter natha och blomman
... och som tur va så hittade vi dom.
Det låter som att jag gick runt hela kvällen och ja, det var väl i stort sätt det vi gjorde! träffade massa nytt, gammalt, saknade, oväntade människor som gjorde kvällen spännande och händelserik. myspys.

sammanfattning av fredagkväll

jag sammarfattar fredagen i några fina bilder, observera att julia är skicklig med pizzadegen på understa bilden. hihoo
glada för att äntligen få komma hem och vara hemma en hel vecka!!
julia somnade lite i bilen
förbereder inför fin gäster
några fina tjejer från gamla klassen + jennifer som kom senare

Rosadag

Idag körde jag i rosa. Ska ha tjejkväll ikväll men nej juste Inga kunde komma!! (fattar ni Inga kunde komma, hehe)


Dansa röven av mig

.. Det ska jag och julia göra idag! Hihihihiihihih va spännande


Ikväll ska det firas, räkna med det

Oj det var ett tag sen. Har inte haft något lust riktigt. Men igår så kom mamma hit och sov här. Hon jag och julia va på Ikea och mös runt. Min hund har fått en valp som jag har döpt till Hildigard men mina nära vänner får gärna kalla henne Hilda! hon är så söt, åååh gud jag smälter, hela natten låg hon nära mig och jag klappade henne på magen och kunde känna hennes andetag. Snart är det lov, det går inte med ord att beskriva hur mycket jag längtar. Jag det pirrar i magen av bara tanken. Hoppas verkligen att det blir ett bra lov och att jag kommer njuta och ha så himla kul (känner att jag inte vågar ha för höga förväntningar då det brukar gå åt helvete då) hihihi. Förresten så fick jag 28 av 31 på matteprovet så jag kan sova lugnt ikväll!


kan man bota sjukdomen saknad?

Sitter här i skolabiblioteket och kollar igenom gamla bilder. Oj vilken klump jag får i magen. Jag kan verkligen sätta min in i ögonblicket då bilderna tagits och komma ihåg hur lycklig jag egenligen va. Eller jag va inte lycklig då, fast samtidigt va jag det. Jag saknar och saknar och saknar. Samtidigt är jag sjukt jävla glad över att jag kan kolla tillbaka på det med ett brett leende på läpparna. Men jag önskar att klumpen i magen försvann. Jag kan inte förklara men det jag vill komma fram till är att jag saknar det jätte mycket och blir varmt och jätte glad över att jag har så fina vänner. Aa men det där lät ju skapligt töntigt men skit samma! Ni är fucking awesome!
Här kommer några väl utvalda favoriter. Ser ni inte vilken glädje dom utstrålar? (Tyvärr har jag tagit alla från facebook, om jag skulle tagit från min dator skulle inlägget bli gigantiskt)

Jag nickar och ler, men tror du jag bryr mig?

Hej jag känner ingen lust. Ingen ork. Inget engagemang. Ingen vilja. Ingen hunger. Ingen ro. Ni fattar, jag känner i princip ingenting. Men nu har jag ändå tagit mig tid att logga in så lika bra att jag skriver några rader. Har ingen större plan om vad detta ska handla om men kan väl ta och sammanfatta min helg i några futtiga rader. Jag har tränat. Jag har ätit. Jag har varit tyst. Jag har varit rädd. Jag har överlevt en natt i en stuga som var spökbesökt. Jag har varit hemma i typ fem timmar med min familj. Jag har skrattat med min bror. Jag har levt i en väska hela helgen. Jag hqr tränat ännu mer. Jag har ätit mer mat. Jag har flippat ur med min bror. Jag har övningkört. Jag har åkt ett försenat bastuvarmt tåg. Ja det låter ju som en väldigt händelserik helg fast riktigt så va det inte. Men jag lever och jag har pecis skrivit ett flersidor stortprov. Nu har jag även bloggat. Chill. Hejdå. Vänta juste, jag har längtat efter min vän sofie som jag aldrig har tid att träffa. Och alla mina andra vänner! Saknar alla fett mkt.

du har väl inte?

Ja fett skönt att vara ledig idag. Har softat gärnet. Åkte med tåget 12.26 till Sala och gick till mamma en snabbis. Sen gick jag till stationen för att möta en kompis. Men tror ni han dök upp..? Näe, äckel, fuling, bög, nissepisse, tomte aa han e dum. Men skit samma. Jag trodde han skulle komma så struntade i att hoppa på bussen som gick 14.05 men sen så kom han inte så då fick jag stå och vänta till 15.45. Inte OK, verkligen inte. Eller det gick snabbt men ändå jag kommer säker bli sjuk och då är det hans fel. Sen åkte jag hem iallafall och då drog jag och pappa till Salbohed. Jag chillade och pappa plockade en hel ica-kasse med svamp på 15 minuter. Haha under dom 15minuterna hann jag ta ungefär 1356789 bilder på mig. Hihi. BusJasmine brukar dom flesta kalla mig för. Nu har jag nästan packat klart. Bara det viktigaste kvar, skorna och benskydden, men jag tänkte packa ner dom imorgon bara för att provosera mig själv och se om jag kommer ihåg det. Nämnde i förra inlägget att jag älskar konfirmationsläger i Dalarna. Haha. Fyfan vilken huvudvärk jag har. Kände just efter och det borde jag inte gjort. Säger som Thåström skulle sagt `Fanfanfan, det skulle vart du...´Nu ska jag bege mig från golvet in till vardagsrummet och väcka mamma sen ska jag ta mig tillbaka till mitt rum men placera mig i sängen. Sen ska jag läsa lite om Kondition och Hälsa. Sen ska jag, om jag orkar, lägga upp lite bilder. Jaja. Höres och synes.

helgens planer

Hej jag har hållt på hela kvällen och packat inför helgens gottigheter! Men inte har jag kommit någon vart, har inte packat klart än. Jag menar, vart fan tog tiden vägen och hur många sidor har jag läst i boken som jag lovade att jag skulle? Noll! 0. Zero. Typiskt mig. Men nu ska jag iallafall ta tag i det här och packa ner det sista. Sen ska jag sova så jag orkar upp tidigt imorgon. Kolla nyss in i vardagsrummet och där ligger mamma och pappa och sover i en varsin del av soffan. Hihi sötnozar! Jag har iallafall dunkar Thåström hela dagen/kvällen. Eller vet itne riktigt om man kan dunka Thåström men skit samma, jag har iallafall gjort det. Nu får ni en liten bild på en del av min packning. Puzz babes
Baj de wej, det ska bli så himla roligt att åka till Dalarna och spendera helgen där. Älskar konfirmationsläger!!! hihi

packar min väska och flyr


Och jag skiter fullständigt i vad du har för frisyr, vad du bär för kläder eller vem du låg med senast


Halvfem idag packar jag ihop och tar helg


Typ tack o gonatt


Man vill ju inte sticka ut

Gör som alla andra ovh kör en 180• haha bilden är från tunnelbane stoppet Gullmarsplan i väntan på att få åka tillbaka till T. Yä män!


Övertaggad på hårtbröd

Jag sitter på stationen nu (jaa jag vet att tåget går om en halvtimme) men jag är så taggad! Pappa har tippat 3-1 på matchen. Jag tror och hoppas att bajen tar hem de här. Jag åkte till Gränby direkt efter skolan men köpte inget utan kollade baa läget. Sen drog jag till lägenheten och åt hårtbröd samt tog ett bad/dusch. Min hår har varit kaos idag så dränkte de i balsam och då vart det som en någorlunda strukturerad häxkvast. Nu ska jag vänta på kajsa och sen börjar dagens äventyr. Eller de började för tjugo minuter sedan då jag lämnade lägenheten.

Förresten. Det är skit kul att sitta och kolla på allt folk som rör sig förbi mig. Haha. Jag tror jag känner igen killen som står framför mig. Han glor som en jävel.. Kanske är en salaunge?


Älskade ögonstenar

Här har ni tre saker från min önskelista! Så vill ni fortfarande vara min vän KÖP DOM!!!! Haha. Näråå. Har ni någon favorit? Jag kan verkligen inte bestämma vilken av dom som är fina eftersom att alla tre är underbara. Tyvärr blir bilderna små och tråkiga men de får ni leva med.


jag hinner nog

Här har ni två bilder på en vän som betyder a looot för mig! Jag har massa andra underbara vänner också men den här vännen har jag anledning att verkligen visa hur mycket jag uppskattar henne. Now and forever (i hope).
b1- en cool bild jag tagit
b2- yä män hot babe
b3- fina tjejer i sjuan?
b4- gräsligt skolfoto, perdon! du är så många klasser bättre.. 

"vi stänger för lunch.."

Just nu sitter jag i biblioteket och väntar på att idrottsteorin ska börja. Våran historia var inställd så jag har bara två lektioner på hela dagen. Lite synd att historian är inställd eftersom att jag var väldigt sugen på de! Haha. Jag har glömt berätta att jag ska till Stockholm idag. Jag ska kolla på Hammarbys sista hemma match (om de ej behöver kvala d.v.s) De ska bli så jävla kul och spännande och kul och roligt och häftigt och kul ovs. Kajsa ska med också så det blir ännu roligare. Vi åker efter skolan eller jag slutar halv två så hinner hem imellan och byta om o ta på mig bajen sjalen. Hihoooooo. Jag hoppas det blir ett sju jävla drag ikväll på Söderstadion. Så jävla cool. Wiie. Men nu ska jag ta och avrunda för BiblioteksTony sa, precis när jag började med det här inlägget, "Vi stänger för lunch om tio minuter". Så jag antar att det snart har gått tio minuter.

mina favoriter föralltid

Nu åker jag iväg till Uppsala för en hårdvecka! Jag åker i mina fina skor. Tyvärr är dom jätte vita och ser jätte nya ut fortfarande men jag jobbar på det. Hihi. Jag bjuder på lite halv daskiga, suddiga bilder..


en goding från the past



några favoriter

Nu är jag på hugget. Nu blir det några täta inlägg men jag kan inte lägga upp kamerabilder i veckorna så lika på att passa på. Har dock inte tagit så många bilder med min kamera eftersom att mobilen är lättare att ta med sig överallt och sen så har min kamera varit hemma den här veckan. Men nu har jag tagit lite bilder på den enda konsten jag äger. Haha. Det är riktigt fin konst. Eller jag vet inte riktigt om det är konst men det är iallafall fint att titta på så antar att det är konst. Coolt redigerade va? Heho. HAHA lite orgentaliska liksom. Och lite dammiga..

jag klagar inte

Man blir ju absolut inte ledsen när man får hem paket från modekungen. HIHIHI! Nu ska jag fixa i ordning mig och klä upp mig för de är dags för söndagsmiddag. Mums, fyfan va gött med mat.

saker som förgyller

Här kommer yttligare några bilder på lite olika saker från mitt rum. Det är faktiskt jätte kul att ta lite bilder med kameran och inte bara med mobilen. Fast tyvärr har min kamera blivit mycket sämre och det är jätte tråkigt! Jag har lämnat in den, gjorde det i somras (och va utan kamera en hel månad på sommarlovet) men den blev inge bättre för det så det var totalt bortkastat. Men jaja. Jag får väl önska mig en ny, eller jag önskar mig en ny. En bättre, en coolare och en dyrare haha..

Idag har jag lyssnat igenom de 100 populäraste låtarna (senaste). Allt ifrån Thåström till Alexandra Stan, Snook till Melissa Horn. Så man kan säga att lyrics svärar runt i mitt huvud. Jag har haft en underbar helg. Jätte skön och nyttig. Har hunnit med saker jag aldrig orkat eller hunnit med förut. Sen har jag spenderat massa tid inne på mitt rum och verkligen råchillat. Hur skönt som helst att vara på sitt rum och vara ensam och kunna spela musik, lyssna på vad man vill, klä sig hur man vill och ja bara vara hemma.

Här kommer lite bilder. (måste ladda kameran såg jag nu. Hehe)
När jag städade lite i min garderob och kom på att jag inte kommer kunna använda short nå mer det här året blev jag lite halv ledsen. Det är faktiskt sorligt och tråkigt att behöva stoppa ner alla shorts i en låda och placera den längst upp i garderoben.

lika bra att passa på

Här kommer en bild på mina nya fjärderörhängen. Jag tycker dom är jätte snygga men det är synd att kejdorna inte är i silver. Jag bär nästan bara silver. Men älskar färgen!

... med ett leende på läpparna...


"va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket"


Upp-o-ner, höger väntster

.

Det är inte alltid lätt att förstå, därför frågar man

Jag fick en kommentar angående mitt gamla sätt att skriva rubriker den är skriven av Frida och lyder: "Jag fööörstår inte!? Vad betyder numrerna?? Som är rubrik. :)" Svar: jo det är så att nummret står för datumen och bokstaven står för månaden,haha. Så om det till exempelt är den 8 februari så skulle rubriken vara "8 f". Men jag gillade inte de sättet att skriva rubriken på så nu lägger jag av med de. Haha. Puss pårej Frido! Jätte kul att du kommenterar förresten, och bra att du frågar när du undrar. Att det inte blir missförstånd liksom ;)

Och btw så pallar jag inte skriva datumet som rubrik


När mardrömmarna kommer och tar över tvivlar man

Inatt var den värsta natten på längre. Mådde verkligen dåligt, inte sjuk eller så utan allt kändes bara totalt åt helvete. En psykisktrevolution måste ske!! Inte snack om de, det här funlar ej..


det bästa av de bästa

Veckans manliga heting... Mage vafan!
Bilden är från inspelningen av "G", det är förövrigt en ruskigt bra film som är värd att se. Den är jag uppvuxen med eller vad man ska säga.

 


Festar som stjärnor

Japp då vr amna igång med voney vinet är rött jag är söt nu kööör viii wihoooo älskar livet FESTTTT supa slåss knulla horor dricka vin JADMINE HALLSTRÖM

//lukas och linus

 


matte svenska matte

 

 


jag kunde inte göra något åt saken fast jag försökte

Det har inte gått att blogga så ber om ursäkt! Inlägget innan är från i fredags när några festliga killar fick för sig att gästblogga. Nu verkar bloggappen funka igen så nu köör vi! Jag orkar inte skriva om helgen nu men den va kaos..
Nu sitter jag med justin i örona och jobbar med matte. Jag känner att jag blivit mycket förståndigare i matte o fattar mycke bättre nu. Skönt! Hejdå


gäster på besök

Hej

 


checkt this out

kolla in bloggen --> mataoss.webblogg.se

on my way

Hejsan bloggen. Just nu sitter jag på tåget! Jag spelade ju match igår med dalalaget, 2-2 mot örebrolän. Min insats va helt okej enligt mig och bra enligt pappa. Det är ju väldigt hög nivå på spelarna iochmed att det är bland dom bästa i respektive län. Jag kom typ hem till landet runt halv tolv. Då jobbade jag lite på ett arbete till en kompis och sen tvärdog jag. Haha. Jag sitter och lyssnar på anton o affe och sofijah, emotime. Min helg är fortfarande koas men de börjar nog ordna uppsig lite tror jag. Jag ber att få återkomma med kategorin "helgen".
Vi har bara två lektioner på hela dagen, ändå går vi från 09,30-15,30 (halv fyra...) det låter så mycke jobbigare om man säger halv fyra huhu. Vi hörs, nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar upp i en främmade stad med massa snygga killar


har vissa svårigheter

Fredag eller lördag?


6 o

Nu kommer dagens manliga heting! Mummmmmmmmmms, wanna have some? Kolla blicken liksom, man ba smälter och stelnar och dunstar bort


lever på hoppet

Ett tag kändes de som om de började ta sig. Fast nä jag ångra mig!!

 


6 o

Svar till Julia som hade kommenterat vilket jag inte sätt: "Jag är så heeet så het, kan ingen svalka mig? Och du, vaino stavas faktiskt med i ;* " Mitt svar: jadu, det borde vara förbjudet att va så het. Går ju åt så himlans mycket is! Kom hit så kyler jag nerndig! Woopsi, fel av mig. Ursäkta vaino (om du läser min blogg dvs). Puessss

i dream come true

Hittade en fantasiskt fin bild på ipaden

 


övervikt av undervikt

Det var lite dåligt med bloggande igår. Men jag åkte till stan direkt efter jag slutat. Där gick jag runt och fixade lite osv. Sen tog jag cykeln tillbaka till lägenheten. Höll typ på att bli överkörd tio gånger iochmed att jag lyssnade på sjukt bra musik och försvann in i min drömvärld (livsfarligt i know). När jag kom tillbaka från stan damsög jag, sedan åt jag kycklingsoppa och sen tog jag världens skönaste bad(!!!!!!!!)
På kvällen kom mathilda ner och kolla på något skitprogram men hon hjälpte till att sortera kanalerna så någon nytta gjorde hon iaf (;)) haa närå det var jätte trevligt! Nu gör jag reklam, funnybunny


castle in the sky

Hejsan, nu har jag precis haft mitt eneglska framträdande eller presentation. Känns hur skönt som helst att vara klart! Nu är inlämningsdelen och bokläsningen i fokus. Idag ska jag nog uträtta ärendena jag inte gjorde igår. Igår kom min morbror från norge och hälsade på, det var fett trevligt och jag fick prata och lyssna på engelska i typ tre timmar (nyttigt som fan).

5 o

Svar till Frida som fnissar!! "Jag såg bilden nedanför denna bild så ser jag helt klaaaart att du druknar i hans blick om man kollar på den bilden på dig. :) SÅ ser jag likheter mellan honom och dig att ni är faktiskt lite lika. :)" har hon skrivit. Mitt svar: hahaha frida va go du är! Jag vet inte riktigt om det finns så många likhheter mellan mig och thåström men visst kanske det gör;);) saknar dig vännen! Kom ner till mig snart så kan vi snacka minnen och killar osv, Kram

4 o

Visst är han snygg? Thåström alltså. Idag ska jag nog ta mig till stan efter skolan och uträtta några ärenden (inte shopping). Jag ska inte handla några kläder alls den här veckan. Har blivit för mycket sånt skit nu den senaste tiden. Haha. Men jag har lite småsaker jag nåste fixa så lika bra att passa på idag när jag slutar i skaplig tid. Sen ska jag läsa boken ikväll osv..
Snart börjar svenskan chilldill! Sen är det historia prov som gäller


4 o

Kolla vilken heting som sjunger i mina öron just nu hihihihih


4 o

Idag är jag på bättre humör men dock väldigt trött. Igår kväll hände a lot of crazy things! Galen kväll, mycke sjuka och annorlunda saker. Haha.
Nu sitter jag och har spanska. Vi hörs- jag måste lyssna..


3 o

Kolla gärna in den här roliga bloggen -> mataoss.webblogg.se

3 o

Idag mår jag inge vidare och jag p.a.l.l.a.r inteee!!!!!! Ja ni förstår att det är måndag va? Måndag- ta dig någonstans, dit jag slipper se och veta av dig


2 o

Hej nu har jag kommit på den ultimata kombinationen, ensam mamma söker och plugg. Hade rå ångest imorse för att jag inte pluggade igår men nu har jag tagit tag i det. Snart kommer vajno och hämtar mig sen bär det av dit, dit till stället ingen vill! Haha
Bilden är ifrån filmmyset igår


1 o

Cool tjej chillr för allt hon är värd!


1 o

Typ godmorgon! Idag har jag städat på svedbo osv osv. Sen har jag gjort en underbar shake. Den innehåller: kiwi, banan, citron, vindruvor, jordgubb, äpple osv. Låter gott va? Svar jaaa!!!


never say never

Tjenna ett bild inlägg från nuet :-)