Är det nu jag ska skratta eller kanske gråta?

Hejhej. Sitter i bilen nu på väg hem från avesta (minnena flödar). Vi förlorade alla matcher idag, suck, men vi va ändå bra! Jag blidde totalt slut efter en rusch och dyngsvettig. Måste nog ta tag i min kondition... Snart. När jag kommer hem ska jag först göra en överraskning sen en till överraskning sen ska jag tvätta håret med massa balsam, tänka ut nå coolt och annorlunda smink tills imorgon, städa mitt rum (och kanske garderoben), äta sallad som jag varit sugen på heeela dagen och säkert massa andra saker. Vi hörs ikväll bloggen! Herrå


Nattöppet hos frisören jo man tackar

1 bra gårdag, bra morgon. eller inte bra, den va bra-bättre-bäst typ.
2 har spenderat hela kvällen med håret, kajsa och mamma. Chill jappjapp. Men resultatet blidde väl "ahtja" typ men sånt är livet, man lär väl prova sig fram, right?
3 jag ska sova jätte tidigt ikväll för imorgon har jag en stor dag (kanske inte för mig men säkert för många andra).
4 idag när jag och mamma va i avesta så fick jag ett nytt kamerastativ, mitt gamla har blivit stulet så investerade i ett nytt. det är precis likadant som de gamla så ingen större skillnad eller va man nu ska säga.
5 snart är det nyår och jag har inte utfört min nyårsgrej som jag lovade att jag skulle göra. panik i min hjärna. plus att jag inte vet vad jag ska bära på nyår. kajsa skulle vara lite hjälp men hon gjorde allt 2577 ggr svårare.
6 klockan är snart tolv. spökena kommer och jag ska kolla på skräck film. närå. godnatt


Partytoppar- blue and pink


Allt känns mycket lättare på sommaren


"Ibland när jag rör så kommer de bara upp"

Jag känner på mig att de kommer bli en hel del inlägg ikväll, jag har bauta tråkigt. Sitter (ligger) och kollar igenom gamla bilder, känns de bekant? Svar: Ja! Men det är så himla kul och jag hade verkligen koll på hur man posade förr i tiden. Det kanske man ska ta och plocka fram igen. 

All I want for christmas is you

Här har ni några halvslaffsiga bilder från julen. Enjoy! 


Magic eightball

Igår va de ju som sagt pappas födelsedag och då festade jag till det rejält med rosa läppar. Herrå 

När det inte går är det bara att sitta

Hemkommen från Stockholm. Det var trevligt där och jag har äntligen fått tillbaka min mobil (<3). Jag körde till Spånga sen tog vi pendeln till Centralen och tunnelbanan till Medborgarplatsen osv osv. Sen samma sak hem ungefär. Fast det var väldigt jobbigt att köra i mörkret för man blidde bländad av de man mötte. Men nu ska jag fixa lite, och ordna lite och fixa lite mer. Ska nog ta och njuta av att äntligen få ha min mobil i händerna. Lycka! Vi hörs senare. Hejdå.
Ps. Ny design, pallar inte fixa mer ska ta tag i det senare (kanske), ds. Ppa. vad tycker ni? dds.

When I see this, I melt inside

Det här är några bilder från stunder jag alltid tittar tillbaka på med ett stort leende på läpparna, det här är lycka!

It summertime and everything is lovely


Jag hade en gång en dröm


,


Släpp aldrig in dom här,


Baby så förnedrande

När vi kom hem inatt var det svinkallt i huset och alldeless mörkt i hela byn. Det var helt enkelt strömavbrott och vi såg ingenting så fick lysa upp huset med ljus. Sov med typ 4 täcken. Vi satt uppe ett tag men sen släckte vi ljusen och la oss. Helt stört va mörkt det var.

Lovdag 5: hemfärd

Shit alltså snart blir det en slängspya # ÅKSJUK! Kanske bli en favorit i repris eller vad säger du julia? Puzz


Lovdag 3: julgrans kaos

För de första så hade de ingen tillräckligt stor julgransfot och då blidde det kaos för att de skulle åka iväg typ vid halv nio och köpa en julgransfot. På kvällen, dagen före julafton. Jovisst. Men det var öppet på en skit norskaffär som hade värsta komplicerade foten son tog öven en timme att förstå sig på samt ytterligare en timme att få granen rak. Det är hopplöst med denna perfektionistiska folkmassa. Chill liksom! Sen har jag och julia klätt granen i x antal timmar. På med glitter, av ned glitter, på med lampor, det blidde fult, av med lampor. På med pärlor, ta av pärlor, sätta på pärlot fast annorlunda. Hm. Ja osv osv. Sen blidde vi ganska nöjda med pärlor, glitter och lampor så då dränkte vi granjäveln i kulor. Den är ganska fin faktiskt. Eller ja mysig. Men skev liksom.
Sen nu sitter familjen ute på altanen. Ja ni hör rätt, vi sitter ute och kollar ut igenom glasrutorna, ut i natten. Väldigt mysigt och skönt. Synd att snön är borta. Det mysigaste är nog att vi kan sitta på altan mitt i vintern och inte frysa och ha det varmt och gottigt. Men okej. Ganska osammanhängande inlägg. HD (hörsdå)


Lovdag 2: sketans kul på bk

Lovdag 3: julgrans kaos


Lovdag 2: på resande fot

Lämnade precis karlstrad! Japp nu har vi "bara" 19 mil kvar. Tjill liksom. Vill bara passa på att säga att jag hade en mega trevlig gårdagkväll. Så nu har jag sagt det. Sen nu när jag ändå är på hugget kan jag ju säga att ÅK INTE OCH JULHANLDA I BERGVIK IDAG! Herrejävlar, 565656 psykbryt. Och en jävla massa folk. Men nu har jag tvingat mamma och pappa att köra en omväg bara för att jag ibte tänker äta något annat än BK! Burger King in my (L). Hörs snart igen för ytterligare update. Puzz


Lovdag 2: Hejdå

Nu åker jag till Norge! Hörsdå. God Jul

Lovdag 1: softar med klass


PS. jag saknar dig

OH MY! Jag har spelat sunespelet i flera timmar nu. Snacka om hjärnmanipulerad. Typ. Men jag tror att det är ett bra sätt att släppa ilskan och vreden som svävar runt inom min just nu. Jag lackar totalt. Du är en idiot. Så ville bara ha det sagt. Nu är jag nöjd. Hejdå.

Only you

Här är ett halsband jag ska ha på nyår. Det var Juppe som va med och bestämde att det just skulle bli detta. Jag är nöjd fast det känns som man ska dö när man tar på sig det. Lite halv läskigt faktiskt men ska man vara fin så får man lida pin, right? 

Nej det är ingen vanlig dag

Nu är jag hemma i trakten igen. Så här fin är jag idag eller ikväll rättare sagt. Det är min mammas födelsedag så grattis älskade mor! Love ya. Hörs sen bloggen. JULLOV och okysst. Nu kör vi


When life don't gose right, go left

Om bara några timmar tar jag ett otroligt efterlängtat jullov. Kärlek <3

Jag provocerar,du provoceras, jag lyckas, du lackar


When you smile, i melt inside


Ps. Tack för alla fina kommentarer "du vet vem ;)" (Geim). Du är så snäll.

"Jag skrattar hela vägen till dig"


Den här bilden laddar jag upp med ett leednde på läpparna. Solröda, lyckliga, förväntansfulla bästa vänner stående högt uppe på ett berg långt bort där ingen någonsin skulle kunna hindra oss. Det är lycka, vi ä lycka!

What a wonderful world


Hick, fick, drick, mick, stick, snick, mock, kock, rock, stock

Nej men hej. Sitter och hickar typ. Försker att ladda upp en rolig bild men de funkar naturligtvis inte. Har precis käkat en knäckebrödsmacka, inte illa! I helgen har jag byggt pepperkakshus iaf. Hejdå. Eller jag har ingenting att göra så kan väl skriva ett par rader till. Idag ska jag försöka hitta de sista julklapparna eller kanske imorgon. Vi får se om jag orkar. En dag ska jag (vi) julstäda. Jag längtar inte den saken är säker. Ska nog ta och kolla på julkalendern nu istället för att slöskriva massa skit här. På tal om ingenting så räknade jag hur många av mina facebookväänner som fyller år i mars. Heela 87st. Tänkte bara:va?!?!?!? Är det populärt eller? Är man typ inne om man fyller i mars eller vadå? Jag fyller ju i mars så det kanske ligger något i det vem vet?
Och tänk att det snart är jul. I helgen har det snöat i uppsala också. Det innebär att det är lite julstämmning här med. Fast allt har ju två sidor och snön innebär att gatorna är slaskiga och man blir dyngsur dirrr!! Suck. Hejdå igen typ

Nu tändas tusen hyreshus

Abo mitt hår! 

Vi lever alla med känslan att falla

Jag har fått ögongrejs så mitt öga gör jätte ont och kliar och gör ont. men när jag ska till o klia så gör det ont så jag kna inte klia. Inser ni mitt problem? det är så himla jobbigt att man inte vet va man ska ta sig till. Men iaf skit samma. Jag är en viking så jag klara av det utan anmärkningar. Lite tråkigt att jag inte får sminka mig osv. Moha. WOW jag blir verkligen helt koko av den här låten. Känns som att när jag blundar hoppar rosa elefanter runt och dansar tango. Galet liksom! Och så pirrar det i magen. Hihi.
På tal om ingenting så skulle jag verkligen vilka att facebook skaffa en knapp där man kan gilla att någon gillar något. För då ver jag precis vad jag ska gilla och jag ska gilla mycket. Och du kommer bli irriterad och det kommer jag njuta av. Fan vilken briljant idé. Ska nog skicka ett mejl till facebook. Nog om det. I måndags hittade jag en berättelse jag skrivit i sjuan. Den var helt fucking awesome. För det första så skrev jag som en gud, vart har det tagit vägen? Och för det andra så hade jag en sju jävla fantasi, en enorm inlevelse, ett galet språk. Och för det tredje så var den spännande och jag använde ord jag har lagt på hyllan och glömt bort att jag ens visste fanns. Jag skrev om saker jag inte hade en aning om. Berättelsen var en deckare, den var 7 sidor lång och handlade om en pappa som våldtog tonårstjejer, bland annat sin dotter. Dottern dog när han användt för mycket våld mot henne. Aaamen ni hör ju?! Det är ju riktigt spännande. Fast hade jag skrivit den idag hade jag skrivit mer utförligt och längre och mycket coolare o bättre. Tudiluu!

Jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Hej bloggen! Just för tillfället har jag digitaltskapande, elegant! Jag är ganska duktig. Närå, skoja bara.
Cirka, ungefär 2,5 timmar lektion. Men man får faktiskt ta en bensträckare sådeså! Jag återkommer inom snar framtid. hörsdå
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Om jag ljuger om min barndom?

Hej jag tänkte bara berätta att jag är halt. För er som inte visste det så var jag i stockholm igår efter skolan. Det var tjill, gillar att gå runt i stockholm själv med hörlurar i öronen och bara se all stress sen seglar förbi. Men hade helt fel skor för att gå runt en massa timmar. Har blåsor under fötterna nu, inge vidare och de gör till och med ont när jag har converse. Attsingen. Men ja. Det blir nog bra, bara dom är borta till nyår så är jag nöjd!
Undra om det ens kommer vara snö på jul och nyår. Om inte är de så förstörs liksom julkänslan. Här i uppsala är det inge snö alls men i färnbo är det ett vitt tunt täcke över de kalla gräset. Fast jag ska ju ändå inte vara hemma i jul och det brukar vara jätte mega super mycket mer snö i norge så får väl hålla tummarna. Jag har så mycket bubbel i magen nu, vet inte om det är inför helgen, inför lovet, inför julen, inför nyår ellervad de nu är. Men det bubblar och det på ett positivt sätt. Inte så att jag är dålig i magen utan mer åt "jag-har-en-ständig-cocacola-som-brusar". Aa typ så. När alla lägger upp bilder på nyårsklänningar tänker jag typ: WTF!?!? ÅRET ÄR SNART SLUT IBB'ar!!
Fick ett roligt sms nytt det lyder "Tjena kålrot! Är allt bra? Snart helg- drick och svälj! Det är tyst här hemma utan dig. Kram världens bästa Kalle. Ps jag är cool"
Haha vilken jävla idiot, närå. Han är faktiskt cool. Nu blidde jag glad och detta var ett meningslöst inlägg.. Hördå.


Delad glädje, skratt o tårar

Rysningar i hela kroppen när jag ser tillbaka på 9an. ÅHMAJGAD! Det var inte illa. Den här bilden använder jag i en fotoupgift i skolan, Delad Glädje, är rubriken. Här är min tolkning. Underbart fina kompisar och en känsloladdad bild. puss


PAL 2011


"Adíos" "No, hasta lluego"

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Se och lär

När jag blir stor
, vill jag bli byggarbetare och bygga stora höghus
, vill jag bli rondellarkitekt och designa coola rondeller
, vill jag bli skapare av en genomslående smart sak
, vill jag flyga rill cuba ta en cigarr och sen åka hem igeb
, vill jag kunna berätta allt jag varit med om
, vill jag bo med julia på ålderdomshem
, vill jag kunna ladda ner film från internet utan juppes och kims hjälp
, vill jag mata frigående höns
, vill jag vara med när en ko kalvar
, vill jag lära mig allt om andra världskriget
, vill jag köpa massa vhs filmer och ha ett maraton på tusen timmar
Herrå


Riktigt tunga grejer på gång

Imorgon händer tunga saker, sen händer tunga saker, och efter det händet tyngre saker

.

Hejdå nu går jag och lägger mig. P.A.L.L.A.R....I.N.T.E.

Ditt fall är hårdare

image description

Just nu ligger jag i min hönssäng. Ganska så skönt men ganska så oerhört sjukt jävla trött. Kan sammanfatta denna dag i ett ord, COOL! Cool dag liksom. Jag har toco la giutarra en hel del denna mörka kväll. Jag har även städat mitt rum lite. Fast de va inge stökigt innan så blidde ingen stor förändring. Imorgon ska jag jobba. Hard work, work. Spännande! Äsch lika bra att sova. Godnatt. Förresten så ska jag nog gå upp lite tidigare imorgon för att få kolla på julkalendern på tv och samtidigt äta frukost. Bra idé jazmine. Herrå Ps. för alla er som undrar så har jag hittat min plånbok ds.

Utkast: 1 december 2011


Fin vän jag har

Men vadå?!? alla vill väl skratta?

Vill du garva, klicka HÄR!
Vill du garva igen, klicka HÄR!
Oj jvälar vilket asg jag drog av. Garva fan läppen av mig. Herrå

I've found love



Okej jag erkänner. Jag är kär! På riktigt. Galet. Kolla liksom. Dig skulle jag kunna viga mitt liv åt, du skulle alltid ha en plats i mitt liv och framförallt- i min garderob. Dig skulle jag ta med mig till alla ställen på jorden. Dig skulle jag tillbringa timmar i. Du är så fin, så söt, så snäll, så min. Fast nej, du är inte min. Inte än. Men snart, kanske. Jag ville bara skriva av mig mina känslor till dig. Nu vet du vad jag känner. Jag hoppas du känner samma sak för mig. För jag känner kärlek. Puss.

Lika djupt som havet gånger två

Fet sätt att säga något, fel sätt att agera, fel skratt, fel samtalsämne, fel skämt, fel svordom, fel miner, fel kläder, fel väska, skor, jacka. Man måste ha allting i ordning. Rösten, minerna, tonfallen, attityden, kroppsspråket. Ljuset i blickarna. Inte för ljust, inte för mycket. Sänk ljuset, gör blicken svartare, läpparna surare, se farligare ut, var lite skrämmande. Men för guds skull, inte när killarna kommer. Dom kommer nu. Dags att kråma upp sig, glida, le. Lite dum, en aning charmigt korkad, inte hota, vika sig, absorbera, ge dem plats, sug in deras blickar som näringslösning och bli mäktig. Och framför allt. Framstå som att du är någon du inte ens vågar drömma om att vara. De är makten du vill ha och dumt nog får du den

En bild, två bilder

Mer kaos än någonsin.
Just ja, jag längtar tills mitt hår blir två meter långt! Hoppas det går snabbt.


Tung väska + höga klackar = UTBROTT

Jaha då va det lördag igen. Skönt men känner på mig att den här lördagen inte kommer bli lika mysig och skön som förra, det går ba inte! Nog om det. Jag sitter iaf i sängen just nu, ska snart till juliapj. Sen ska vi vidare på äventyr. Det måste bli vårt #43nattäventyr under år 2011. Spännande! Jag minns alla våra äventyr som om det vore igår. Soft liksom.
Imorse vaknade jag innan klockan ringde och kollade på ett avsnitt av julkalendern. Men jag rycker den är lite halv läskig och rå. Inge vidare, det borde vara antingen bert eller rosa. Inge tjuvskit liksom. Liksom.liksom.liksom. Aa ni fattar liksom? Juste jag har blåa toppar ikväll vilket jag inte tror julia kommer upsskatta. Men vafan jag kör ba. Hörs hejdå

wops

glömde de här bilderna i förra inlägget



This is it män













Ja föfan så äre.

Blåser bort i vinden, ja snälla gör det


Från 1000 till -97543211 under en timme

Hej jag vill blogga men orkar inte. Efter vissa omständigheter så är jag inte på topp. Det är tungt just nu. Ska inte skriva så mycket. Bättre att tänka än skriva. Men jag ska iaf snart hem och det är fredag så jag överlever. Mamma kommer och hämtar mig så resan hem är blir ingen pina på ett torrt tåg. Skönt! Hörs. Återkommer nog i helgen med lite bilder osv.