30 s

Hejsan. Inga kommentarer om matchen (tror ni förstår hur det gick).. Jag sitter iallafall i julias soffa ni och kollar på AP i min ensamhet. De är massa folk ute i julias stuga, vet inte riktigt vilka alla är men har så ont i huvudet så lika bra att ta det lite lugnt!
B1- njuter av solen och pappas närvaro idag på väg hem från svedbo
B2- köttar med kniven (madterkocken)
B3- jag och min "snea" kompis
B4- jag ^~^


30 s

bloggdesignen är kaos! men jag hinner inte fixa det nu, för nu ska jag till avesta och spela fotboll wiho..
vi hörs då gott folk

30 s

Hej bloggen! Jag har ett inlägg från igår som jag håller på att ladda upp men de vill verkligen inte...

Idag har jag träffat solvei och julia, vi hälsade på i västerfärneboskola!! Jätte kul att vara tillbaka men de va otroligt dött där. Jag saknar högstdiet som fasen. Det är ibte förrrreen nu jag insett det. Vi hade sjukt kul! Menmen den tiden är tyvärr förbi.
Nu har jag lagat soppa och sitter o äter den. Humlans gott och humlans mätt. Återkommer


30 s

Softar sönder med lite coola effekter!!
B1- trångt på tåget mot sala
B2- maxat taggade tjejer på väg hem
B3- känslan som uppstår när man bemöts av detta
B4- välkommen, välkommen hem
B5- puss va gött med varmamackor.
B6- promenad i sala med fina vännen
B7- fina jag <3

 

det är lite krångligt att ladda upp bilder. dom kommer i otakt och dubbla och fel osv. men ni får leva med de!


30 s

Hejhej, jag ångrar redan att jag inte tog med datorn hem. Det går liksom inte att gör så mycket från ipaden. Menmen, man lär sig av misstagen. Nu ska jag nog ta mig till badrummet och förbereda mig för många timmars sömn. Herre ^\>|>|>~ vad skönt det ska bli att får sova ut. Dock känner jag på mig att jag säkert kommer vakna tidigt imorgon bara för att jag verkligen vill sova ut. Och jag är lite nervös också. Ska spela en oerhört viktig match imorgon, nämligen sm-kval. Hihi. Spännande va? Jag ser fram emot det jätte mycket och behöver därför sova nu. Puss och godnatt alla coola, dementa, fula, snygga, häftia, hotta, bedrövliga, unga, tuffa bloggläsare!!

29 s

Svar till en fnissande Frida: hahahaha :) Det låter bra och jag fick ett bra svar!! :) Men det är jätte bra att man får se bilderna för man kanske fått dement och då måste man se dem igen för att känna igen. :) Kraaam! <2 Mitt svar: Haha fridolina va bra att du fick ett bra svar! Och jag hoppar inte att någon som är dement läser min blogg hihi, men det kanske är smart att ladda upp alla bilder fyra gånger utifall att det skulle vara någon som är dement! Kram vännen <3

29 s

Svar till frida som skrev: Är du medveten om att alla dina bilder kommer om igen 4 gånger?? =) Mitt svar: åh fyfan va kul att du kommenterar Frida! Ja jag är faktiskt medveten om det och har fixat till det nu, anledningen till att det blir så ibland är för att jag bloggar via min mobil och då kan det krångla lite. Den hade, på något konstigt sätt, uppdaterats och skickats fyra gånger tror jag! Hoppas du fick ett bra svar hihiihh. Kram

29 s

I väntan på spanskan kan jag passa på att skriva några rader.
Igår va jag ute och sprang en sväng efter skolan sen kollade vi på idol och fnissade hela kvällen. Mys! Jo juste, igår morse försov jag mig och de gjorde jag imorse också. Har lärt mig att klä på mig och fixa mig på sex,fem minuter. Inte illa! Idag ska jag åka hem till färnbo eftersom att vi är lediga imorgon, snacka om skönt! Och i helgen blir det a lot of fotboll. Ska bli skt skönt att komma hem. Saknar mamma och pappa till månen o solen sen över pluto och tillbaka. Men jag ska inte bara vila i helgen, har en massa plugg jag ska passa på att ta tag i också. Min desing är inge vidare, eller jag vill inte ha den såhär så får fixa det vid en dator sen.
B1- titta jag kan cykla utan händer
B2- julia have a nice chat
B3- gosigos med olga
B4- pööömsig tjej på mediekommunikationen
B5- ännu pööööömsigare tjej på matten


27 s

Här kommer lite bilder från lagfesten vi hade i helgen. Bilderna kommer ifrån snorres blogg (eknockout.devote.se).

Avslutar med några bilder som är busfärska, tagna för kanske en halvtimme sen..


27 s

Chillar vid idol


27 s

Jag hr beslutat mig att slå inläggperdagrekord! Jag ska börja blogga jätte mycket! Eller ja, lagom..
Nu har jag lugnat ner mig och är på lite bättre humör. Är fortfarande jätte äcklig och trött men det kan jag försöka leva med för en dag.
Jag var ju med familjen och robert och sofie igår på vsk-bajen. Fue fantasticoo! Bajen vann och det gladde mig otroligt. Flera gånger under matchen fick jag lyckokickar!! Här kommer några bilder från matchen. Sofie tog massa bilder så snor några av henne, förlåt mig hihihi


27 s

hej nu blir det väldigt täta inlägg men vafan. Jag blev just lite gladare, hittade blogg.se appen så nu kan jag lägga upp bilder via både ipaden och mobilen! Great! Oj va många utropstecken! Ännu ett till! Provar väl att lägga upp tre bilder på mig från peaceandlove som jaf snott ifrån lisas blogg.


27 s

Woops jag glömde skriva i mitt tidigare inlägg att jag är fetr skabby idag. Mitt hår är sjukt snuskigt och allt som kunde gå fel i min ordningfixning gick fel. Wiiie

27 s

Hej jag känner på mig att detta är en fmldag. Jag är sjukt trött och irriterad. Ska försöka klarA mig igenom denna dag på ett någorlunda bra sätt, gå hem och sova och sen vakna upp pigg och glad. Jag paööade ibte åka tillbaka till uppsala imorse men inte fan hade jag något val.. Bajen vann iallafall igår och det var ju maxat bra!! Nu ska jag sova i en kvart innan spanskan börjar.

26 s

Hejsan, nu sitter jag i sal c343/344. Jag väntar på att historiaföreläsningen ska börja, jag tror vi har prov om en vecka, lite osäker!!! Men idag efter skolan ska jag åka hem (hjärta) jag ska kolla på vsk-bajen med familjen och sofie. Fy helvete va gött! Så jävla chill! Och sjukt jävla kul! Skönt att komma hem också, ska krama namma tusen gånger. Nu ska jag lyssna flitigt, puss.

25 s

hejsan nu sitter jag i julias soffa och tar det lite lugnt efter ett chilligt bad! vi kom till uppsala för kanske en timme sen.
här kommer en bildbomb med bilder från helgen
haha oj va fult att vissa bilder vart stora! äsch

25 s

Hejsan, ledsen att jag inte blogga igår. Idag är en 'kolla på disney channel och softa på soffan-dag'. Kan tycka det är skönt med dom dagarna förutom att jag är svintrött! Igår hade vi lagfest och det var jätte roligt hihi. Vi är bästa lager någonsin, älska oss!! Fast jag har brutit tån, måste ha gjort der igår men vet fan inte hur det gått till! Måste ha slagit i den i något. Men nu ska jag fortsätta kolla på Det ljuva havslivet. Haha fettt kul + att jag inte orkar skriva nå mer. Återkommer inom snar framtid

23 s

Hejsan alla söta sockertoppar! Wanna have some fun? Jag ligger just nu på min stora svarta mjuka matta. Skönt att vara hemma igen. Jag har absolut inte gjort något vettigt sen jag kom hem, förutom att umgås med min älskade familj. Vi åt gott och pratade osv. Min dag har varit helt okej. Vi fick sluta ubgefär fem fyra timmar tidigare idag, okej va? Så jag cyklade hem och umgicks lite med juöia. Vi tog tåget hem osv. När jag kom hem fick jag se min älskade skinnjacka hänga på dörren, snacka om luckymoment! Den är sjukt snygg och man dör hundra gånger innan man ens fått på sig den hihihi. Imorgon kanske jag ska tiill västerås med mamma (pappa?). Då ska jag ha på mig min skinnis och glänsa som 7ton. Jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom att min dator är kvar i uppsala och tyvärr så går det inte att lägga upp bilder via mobilen. Jag hoppas verkligen att blogg.se fixar en app snart!

23 s


22 s

Hej igen! Jag håller på att fixa min blogg, eller jag tänkte fixa det under någon av mina gigantiska raster jag hade idag. Men det är näst intill omöjligt från ipaden. Och i skolan har jag bara ipaden och mobilen. Jag ska kolla när jag kommer hem om jag kan fixa till det lite fint. Men jag försökte faktiskt igår. Det gick inge vidare. Fattar inte hur jag ska få till bloggdesignen så jag själv trivs och blir nöjd. Ska göra ett tappert försök när jag kommer hem. Nu har jag bara en plågsam spanska lektion att se fram emot, kommer komma hem ungefär runt kvart/tio i fem.

22 s

Hej nu har jag skaffat blogg. Trevligt trevligt! Här kommer jag skriva lite kort om mina dagar, lite om vad jag sysslar med osv. Spännande va?